Міцні спиртні напої, такі, як коньяк, бренді або віскі, знаходять свій неповторний смак і аромат завдяки витримуванню в дерев'яних бочках.
Альтернативою таким бочок при домашньому приготуванні самогону та домашніх дистилятів може стати дубова тріска. Цей інгредієнт зуміє облагородити будь-ваш напій і виправить можливі дефекти при їх наявності.
Кубики з дуба вимоченого в портвейні ідеально підходять для дозрівання зернових дистилятів, віскі і фруктових бренді.
Вони так само відмінно підходять для ароматизації пива, сидру і вина.
- Дозування від 5 до 30 г / 10 літрів вина / пива / сидру / дистиляту
- Час дозрівання: від 7-10 днів до 3 місяців
- Калібрування кубика близько 2см
Рекомендується додавати в вино або пиво вже після бродіння.
Основні | |
---|---|
Виробник | СЕМ |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 100 ₴